Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui

Ingrediente:

  • 800 g de aluat foietaj
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300 g de ciuperci
  • 100 g de cascaval de tip moale
  • 50 g de seminte de susan
  • sare si piper
Mod preparare:
  1. Calesti ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si le pui intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.
  2. Tai in fasii subtiri cascavalul si carnea sau dai cascavalul prin razatoare, presari sare si piper peste carne.
  3. Derulezi aluatul si decupezi cu o cana cerculete.
  4. Pui pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredient, le lipesti usor marginile aluatului si le presezi cu o furculita de jur imprejur.
  5. Le pui pe o tava unsa cu unt si le presari cu susan si le dai la cuptor la foc moderat pentru 30 - 40 de minute.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes