Tarta cu ananas

O tarta poate fi desertul perfect in orice ocazie.

Ingrediente Tarta cu ananas
  • 1 cutie conserva ananas
  • 4 oua
  • 50 g margarina
  • 250 g faina 
  • 150 g zahar tos
  • 50 ml lapte 
  • 1 plic praf de copt
  • scortisoara
Mod preparare Tarta cu ananas
  1. Ouale se bat 2-3 minute presarate cu putina sare.
  2. Se pune zaharul, margarina si laptele, se mai bate 2-3 minute.
  3. Apoi se toarna faina in ploaie putin cate putin, adaugam si praful de copt alaturi de scortisoara.
  4. Amestecam bine bine cu ajutorul unui tel pana se incorporeaza faina.
  5. Luam forma, o ungem cu ulei si o tapam cu faina, apoi punem compozitia si dam la cuptorul (incalzit in prealabil) timp de 15 minute.
  6. Intre timp,desfacem conserva scoatem feliile de ananas pe care le scurgem de suc.
  7. Dupa ce trec cele 15 minute, scoatem tarta si punem feliile de ananas deasupra dupa care presaram zaharul tos care se va carameliza putin.
  8. O introducem la cuptor pentru inca 15-20 minute.


0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes