Crenvusti in aluat

Ingrediente:
  • 500 g crenvursti
  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 1 cub de drojdie
  • sare.
Mod Preparare:
  1. Prepari un aluat din faina, ou, drojdie, apa calda, sare dupa gust si-l lasi la dospit.
  2. Fierbi crenvurstii, apoi ii lasi sa se raceasca.
  3. Dupa ce s-a dospit aluatul, il intinzi pe masa si faci bulgarasi destul de marisori.
  4. Dupa aceea iei fiecare bulgaras in parte, il intinzi cu sucitorul, pui in mijloc cate un crenvurst si il impaturesti bine.
  5. Dupa ce ai impaturit toti crenvurstii, ii prajesti in untdelemn.
  6. Apoi ii scoti pe un platou si deasupra torni smantana.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes