Desert cu frisca si capsuni

Ingrediente:

  • 400 g frisca
  • 3 foi de gelatina
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • frunze de menta
  • 70 g zahar
  • 700 g capsuni
Preparare:
  1. Capsunile le speli bine in mai multe ape dupa care le cureti de codite.
  2. O parte din capsuni le presari cu zahar tos si zahar vanilat.
  3. Restul de capsuni le tai in felii subtiri.
  4. Gelatina o inmoi in apa rece timp de 5 min.
  5. Frisca o bati bine pana cand obtii o spuma tare.
  6. Frunzele de menta le speli cu apa rece si le toci marunt.
  7. Piureul de capsuni il incalzesti usor apoi dizolvi in el gelatina.
  8. Adaugi menta tocata, in final adaugi in crema de capsuni si frisca.
  9. Spuma obtinuta o asezi in cupe pentru ingheatata dupa aceea decorezi cu capsunile tocate marunt si  frunze de menta.
  10. Inainte de a fi servit desertul trebuie last la frigider o ora, doua.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes