Desert cu frisca si nuci

Ingrediente:

  • 500 g frisca
  • 4 oua
  • 3 portocale
  • 200 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 250 g miez de nuca
  • 3 linguri miere
Preparare:
  1. Mixezi cacao cu zaharul si putina apa pe foc, pe baie de aburi pana cand zaharul se topeste.
  2. Apoi lasi sa se raceasca, iar dupa care adaugi galbenusurile unul cate unul.
  3. Albusurile le bati spuma si le incorporezi in amestecul de cacao, impreuna cu frisca.
  4. Tai nucile marunt, le adaugi si pe ele in compozitie.
  5. Iei o tava de cozonac o ungi cu putin ulei sau o tapetezi cu celofan, adaugi compozitia in tava si o lasi la frigider cateva ore.
  6. Mod servire, scoti parfaitul, il asezi pe un platou si-l ornezi cu nuca trecut prin miere si cu felii de portocala.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes