Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 50 g cacao
  • 80 g zahar
  • 200 g crema de ciocolata
  • 1 esenta de rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri coniac
  • coaja rasa de portocala
Mod Preparare:
  1. Spargi ouale.
  2. Crema de ciocolata se tine la temperatura camerei.
  3. Amesteci ouale, zaharul, coniacul, esentele si coaja de portocale apoi le bati cu mixerul.
  4. Apoi adaugi untul topit si racit si amesteci pana se omogenizeaza.
  5. Adaugi crema de ciocolata si amesteci.
  6. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua.
  7. Pui treptat ingredientele uscate, ouale si se amesteca bine pana se obtine un aluat moale si pufos.
  8.  Se pune aluatul in folie alimentara apoi se da la rece 40 de minute.
  9. Se taie aluatul cu forme si se pun la cuptor 8-10 minute.
  10. Dupa ce le scoti din cuptor le pudrezi cu zahar.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes