Sarlota cu caise

Iti trebuie:

  • 300 g caise
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 foi de gelatina
  • sucul de la o lamaie
  • 300 g piscoturi
  • sirop de caise
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-un vas pe foc sucul de lamaie si foile de gelatina, lasi pe foc pana cand gelatina se topeste de tot.
  2. Dupa ce s-a topit dai vasul deoparte.
  3. Branza o amesteci cu zaharul, bati frisca, apoi o adaugati in branza, impreuna cu gelatina si un sfert din caise.
  4. Adaugi intr-o forma piscoturile inmulate in suc de caise, umpli cu amestecul de branza o pui la frigider 2 ore.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes