Cornuri cu sunca

Pentru aluatul de cornuri iti trebuie:

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 varf cutit de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 1 ou pentru uns cornurile
  • 1 lingura unt pentru uns tava
Mod preparare:
  1. Din toate ingredientele framanti un aluat potrivit de tare, pe care-l lasi la crescut cel putin o jumatate de ora.
  2. Sunca o tai fasii, iar cascavalul il dai pe razatoarea mare.
  3. Dupa ce a crescut aluatul, iei cate o bucata, o intinzi cu sucitorul, apoi adaugi cascaval si sunca.
  4. Rulezi si apoi ungi cu ou batut.
  5. Procedezi la fel cu restul ingredientelor.
  6. Le asezi intr-o tava unsa cu unt, apoi le introduci la cuptor si le lasi pana devin aurii.
  7. Le ungi cu putin ulei cat sunt calde si le servesti.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes