Parfe cu frisca si zmeura

Ingrediente:

  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 150 ml lapte
  • 1 plic zahar vani lat
  • 1 pahar de coacaze
  • 1 pahar de zmeura
  • 500 g frisca
Mod preparare: 
  1. Freci galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat, adaugi treptat laptele si pui totul la fiert in bain-marie, batand cu telul incontinuu, pana se ingroasa.
  2. Apoi lasi la racit.
  3. Incorporezi, dupa ce s-a racit, frisca si fructele zdrobite si torni totul intr-o tava de cozonac tapetata cu folie transparenta.
  4. Dai apoi la congelator cam 3 ore pana ingheata.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes