Rulouri de sunca pane umplute cu rosii

Pentru aluat:

  • 1 ceasca lapte
  • 100-150 g faina
  • 1 ou
  • 4 linguri ulei
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g rosii
  • 80 g unt
  • 100 g faina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 1 ou
  • 8 felii de sunca
  • sare
  • piper
Pregatesti asa: 
  1. Oul se amesteca cu laptele, faina, 3 linguri ulei si un praf de sare si omogenizezi pana cand obtii un aluat de consistenta aluatului pentru clatite.
  2. Il lasi sa stea deoparte timp de 5 min.
  3. Speli rosiile, le decojesti si le tai marunt.
  4. Intr- o tigaie pui 2 linguri ulei in care prajesti feliile de sunca, trecute prin aluatul de clatite.
  5. Toci marunt rosiile si ceapa, apoi calesti ceapa in 50 g unt.
  6. Adaugi rosiile si le lasi sa fiarba cu putina apa, pana scade.
  7. Untul tamas il amesteci cu faina si pui peste rosii.
  8. Pui si putina sare, piper si usturoi, dupa gust.
  9. Apoi ungi sunca cu compozitia de tomate, apoi rulezi.
  10. Cascavalul il dai pe razatoare si amesteci cu oul.
  11. Pui rulourile de sunca intr-o tava, torni cascavalul deasupra si dai tava la cuptor, incins in prealabil.
  12. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes