Spuma de ciocolata

Ingrediente:
  • 120 g unt
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 175 g zahar pudra
  • 50 g faina
Pentru sos iti trebuie:
  • 200 g sos de capsune
  • 100 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
Preparare:
  1. Se pune un vas cu apa pe foc.
  2. Asezi deasupra acestuia o craticioara in care topesti untul impreuna cu ciocolata.
  3. Dupa ce ouale si galbenusurile au ajuns la temperatura camerei, bate-le impreuna.
  4. Amesteci usor ciocolata topita cu ouale si cele 175 g de zahar pudra.
  5. Apoi cerni 40 g de faina si incorporeaza in compozitia finala.
  6. Unge cu putin unt formele de copt si pudreaza-le cu zaharul ramas.
  7. Toarna compozitia pana la jumatatea formelor pregatite mai sus si coace in cuptorul incalzit pentru 10 minute.
  8. Scoate din forme si serveste cu inghetata si sos de capsune.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes