Ciorbita de dovlecei

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 varf de cutit de tarhon  uscat
  • vegeta
Mod preparare:
  1. Curata legumele si toacale cubu-lete.
  2. Pune uleiul la incins si caleste intai morcovii, ca sa prinda culoare frumoasa.
  3. Adauga ceapa si telina.
  4. Cand legumele s-au inmuiat, presara vegeta si toarna apa.
  5. Lasa fiarba vreo 15 minute si pune dovleceii taiati cubulete.
  6. Toaca patrunjelul foarte marunt si adauga-l in ciorba numai dupa ce ai stins focul, pentru a-si pastra culoarea verde.
  7. Tot atunci, pune si tarhonul, ca sa-si pastreze aroma.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes