Cornulete cu rahat de post

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 2 cani ulei
  • 1 cana apa
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 300 g rahat
  • zahar pudra.
Mod preparare:
  1. Amesteci drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta.
  2. Adaugi uleiul, faina si framanti un aluat potrivit.
  3. Lasi sa dospeasca la cald 30 de minute.
  4. Intinzi o foaie subtire si tai dreptunghiuri potrivite cum doresti sa faci de mari cornuletele.
  5. Asezi pe fiecare dreptunghi cate o bucata de rahat si rulezi.
  6. Le asezi intr-o tava neunsa, la distanta unele de altele si le coci la foc potrivit, pana se rumenesc usor.
  7. Cand sunt gata le scoti si le treci prin zahar pudra.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes