Prajitura de post cu cacao

Ingrediente:

  • 2 1/2 cani faina
  • 2 cani apa
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana nuca maruntita
  • 2 linguri cacao
  • 12 linguri zahar
  • 2 linguri gem de prune
Pentru glazura:
  • 1/2 pachet margarina
  • 1 cana apa calda
  • 1 esenta de rom
  • 8 linguri zahar cu vanilie
Pentru decor:
  • nuca de cocos
Mod preparare: 
  1. Intr-un vas adanc, amesteci apa cu uleiul si cu zaharul, pana se topeste.
  2. Adaugi nuca maruntita, cerni faina si o adaugi putin cate putin, amestecand sa nu se formeze cocoloase.
  3. Adaugi si cacaua, apoi adaugi gemul de prune.
  4. Obtii o compozitie vartoasa, pe care o torni in tava tapetata cu hartie de copt, lasand-o la cuptor cam 25-30 de minute.
  5. Cuptorul trebuie programat la 180 de grade.
  6. Verifici daca s-a copt cu o scobitoare: daca iese curata, inseamna ca s-a copt.
Preparare glazura:
  1. In apa calda, topesti margarina si zaharul, adaugand esenta de rom.
  2. Torni glazura cat timp negresa e calda, taiata in patrate.
  3. Pentru decor, presari nuca de cocos.
  4. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes