Salam de biscuiti cu nuci

Ingrediente:

  • 300 g biscuiti de post
  • 50 g margarina
  • 100 ml apa
  • 4-5 bucati de rahat
  • 30 g cacao
  • 300 g nuci
  • 100 g migdale
  • 1 fiola cu esenta de rom
Mod preparare:
  1. Pune pe foc apa cu margarina, rahatul, esenta si cacaua.
  2. Lasa sa dea in cateva clocote, opreste focul si toarna totul peste biscuitii, nuca si migdalele zdrobite bine.
  3. Amesteca energic pana obtii o compozitie bine legata, dar nu foarte tare.
  4. Unge o folie cu putina apa rece si pune compozitia pe margine.
  5. Ruleaza usor, in asa fel incat sa obtii un sul.
  6. Lasa-l la rece minimum doua ore.
  7. Taie-l in felii mai groase, pentru ca este usor sfaramicios.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes