Tarta cu dovlecei

Ingrediente:

  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 lingurita cu sare
  • 30 g drojdie
  • 500 g faina
  • 50 g margarina
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • busuioc
  • cimbru
  • sare
Mod de preparare:
  1. Taie legumele in felii groase si pune-le pe gratar.
  2. Sareraza-le si adauga pe fiecare felie rondele de usturoi.
  3. La final, condimenteaza cu busuioc.
  4. Intr-un castronel, dizolva drojdia si zaharul in apa calduta si lasa la loc cald 10-15 minute.
  5. In alt castron, amesteca faina cu sarea si margarina topita si adauga drojdia din primul castron.
  6. Amesteca cu mainile pana se formeaza un aluat moale, apoi framanta-l pana ce nu se mai lipeste de mana.
  7. Imparte-l in patru parti egale (cele patru blaturi de pizza).
  8. Intinde cu mana fiecare blat si pune-le in tavi tapetate cu hartie de copt, astfel incat sa ramana aluat peste marginile tavii.
  9. Umple cu legumele facute la gratar, aduna marginile peste umplutura si da la cuptor 30-40 de minute.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes