Bors taranesc de fasole

Ingrediente:
  • 400 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 frunze de telina
  • 1 ramura cimbru
  • 300 g pulpa de rosii
  • sare
  • piper
Mod preparare:
  1. Alegi cu atentie fasolea, o speli in mai multe ape si o lasi sa inmuiat cateva ore.
  2. Pui fasolea la fiert, in trei ape, si o lasi sa fiarba.
  3. Cureti si speli bine legumele, tai ceapa marunt, morcovul il dai pe razatoare, toci frunzele de telina si le adaugi pe toate peste fasole.
  4. Adaugi si ramurica de cimbru si condimentezi cu sare si piper dupa gust.
  5. Cand fasolea este bine fiarta, adaugi rosiile si, dupa cateva clocote, o iei de pe foc.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes