Ciorba de rosii cu telina

Ingrediente:

  • 1 kg rosii sau un litru suc de rosii
  • o ceapa
  • frunze de telina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 teline mari
  • 2 morcovi
  • un pastarnac.
Mod preparare:
  1. Morcovii, telina, pastarnacul si ceapa se curata, se taie bucati potrivite, se spala si se pun sa fiarba intr-o oala cu apa si putina sare.
  2. Oala se acopera cu un capac.
  3. Dupa ce au fiert, se scot toate legumele.
  4. Ceapa se arunca, iar morcovii si pastarnacul se zdrobesc cu blenderul.
  5. Sucul de rosii sau rosiile se amesteca cu piureul de morcovi si se pun la fiert.
  6. Se mai dau in 2-3 clocote si se pun cateva picaturi de ulei.
  7. Telina fiarta se taie bucati potrivite si se pune in oala.
  8. Se orneaza cu frunze de telina, patrunjel verde tocate marunt si, pentru un aspect apetisant, se pun pe deasupra si cateva feliute de ardei rosu sau gogosar.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes