Ciuperci cu rosii

Ingrediente folosite: 

  • 500 g ciuperci champignon  proaspete sau din borcan
  • usturoi dupa gust
  • 500 g rosii coapte
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel.
Mod preparare: 
  1. Speli ciupercile si indepartezi coditele, dupa care le toci cubulete, la fel faci si cu rosiile.
  2. Daca vrei sa indepartezi pielita rosiilor le oparesti si le cureti de acestea, inainte de a fi tocate.
  3. Dupa ce ai pregatit rosiile si ciupercile, cureti usturoiul, il tai foarte marunt si iI pui la calit in ulei.
  4. Treptat pui ciupercile si rosiile, le lasi la fiert (nu este nevoie de apa, deoarece rosiile si lasa zeama).
  5. Din cand in cand mai amesteci in sos, iar la final adaugi sare si piper dupa gust si verdeata.
  6. Poti servi ciupercile cu o friptura .

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes