Gulas de ciuperci

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita coriandru
  • sare
  • piper.
Mod preparare:
  1. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in patru, apoi calitile in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, pana ce scade toata apa rezultata in urma gatirii.
  2. Puneti faina si stingeti cu putina apa.
  3. Adaugati cartofii curatati si taiati in cubulete, puneti boiaua, coriandrul, completati cu doua cani de apa.
  4. Potriviti de sare si piper si lasati la fiert pana cand se fierb cartofii si scade sosul.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes