Macaroane cu sunca si ciuperci


Ingrediente:



  • 300 g paste
  • 200 g sunca
  • 10-12 ciuperci proaspete potrivite
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • patrunjel tocat marunt
Mod preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Apoi se scurg si se spala cu apa rece dupa care se amesteca cu 3 linguri ulei. Peste acestea adaugam pe rand: sunca si ciupercile taiate marunt, cascavalul ras, patrunjelul, smantana si ouale batute si amestecate cu condimentele. Amestecam usor. Se pune compozitia astfel obtinuta intr-un vas pun la cuptor pentru 25-30 minute.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes