Praz cu orez (reteta de post)

Ingrediente:

  • 2 bucati praz
  • 1 ceasca orez (100-150 g)
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura vegeta
  • patrunjel verde tocat.
Mod preparare: 
  1. Cureti prazul si il tai bastonase pe care le calesti in ulei.
  2. Masori 1 ceasca de orez si, dupa ce speli mai intai orezul, il pui putin la inmuiat.
  3. Separat, pui la fiert 3 cesti de apa cu 1 lingura vegeta.
  4. Dupa ce ai calit prazul, il scoti intr-un castron si, in acelasi ulei pui la calit orezul.
  5. Adaugi apa fiarta separat cu vegeta si apoi prazul.
  6. Fierbi si, spre sfarsit, adaugi 1 lingura de bulion diluat cu apa.
  7. Mai lasi putin pe foc si apoi tragi deoparte.
  8. Aranjezi mancarea pe un platou si pui deasupra bastonasele de praz.
  9. Presari putin patrunjel verde tocat.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes