Rulada de post


Ingrediente:

  • 3 pahare de faina
  • 1 pahar ceai de plante concentrat
  • 6 linguri margarina
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura otet
  • 250 g marmelada
  • 15-20 g nuci
  • un varf de cutit de bicarbonat.
Mod preparare: 
  1. Intr-un castron amesteci faina, ceaiul, otetul, bicarbonatul si zaharul.
  2. Adaugi margarina si framanti repede.
  3. Lasi aluatul sa se odihneasca o jumatate de ora, apoi il imparti in jumatate si intinzi 2 foi de 1/2 cm grosime.
  4. Desfaci marmelada cu 2 linguri de apa calda, o amesteci cu nucile taiate marunt si imparti compozitia peste cele 2 foi de aluat.
  5. Rulezi foile, strangi capetele celor doua rulade si le asezi intr-o tava unsa cu margarina.
  6. Coci foile la foc potrivit circa 45-50 de minute.
  7. Presari rulada cu zahar pudra si o tai bucati dupa ce s-a racit.
  8. Poti face aceasta rulada cu orice dulceata, chiar si fara nuci.
  9. Este un desert consistent pentru zilele de post cand organismul are nevoie si de ceva dulce.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes