Tocanita de ciuperci

Ingrediente folosite:

  • 400 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri margarina
  • sare
  • piper
  • marar
  • boia dulce
  • usturoi
Mod de preparare:
  1. Se spala bine ciupercile, le tai in rondele si le lasi cateva minute la scurs.
  2. In acest timp, cureti si speli bine ceapa, o toci dupa preferinta si o pui la calit.
  3. Apoi cand aceasta devine aurie adaugi boiaua de ardei, ciupercile, mararul tocat marunt si potrivesti gustul de sare si piper.
  4. Se lasa la fiert pana scade apa lasata de ciuperci.
  5. Apoi intr-o forma unsa cu margarina pui alternativ straturi de mamaliga cu straturi de sos de ciuperci.
  6. Lasi la cuptor 20 de min.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes