Bilute de cascaval

Iti trebuie:

  • 200 g faina
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 100 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 70 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

Pregatesi asa:


  1. Cerni faina intr-un bol inalt.
  2. Cerni pesmetul intr-un alt vas.
  3. Dai cascavalul pe razatoarea mare.
  4. Pui apa la fiert impreuna cu uleiul si un varf de lingura de sare.
  5. Dupa ce au dat in clocot, iei vasul de pe foc, adaugi faina si amesteci energic cu un tel pana cand compozitia devine omogena.
  6. Lasi amestecul sa se raceasca cinci minute.
  7. Adaugi cascavalul ras, 2 oua, sare, piper dupa gust si amesteci bine.
  8. Formezi bilute mici pe care le treci apoi prin faina, ou batut si pesmet.
  9. Le rumenesti in ulei si le scoti pe servetele de bucatarie pentru a inlatura excesul de ulei.
  10. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes