Chiftele din linte si pui

Iti trebuie:

  • 500 g piept de pui
  • 500 g linte rosie
  • 3 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa: 
  1. Fierbeti separat lintea si pieptul de pui, lasati-le la racit, apoi scurgeti-le de apa.
  2. Taiati carnea in cubulete cat mai mici.
  3. Puneti intr-un castron lintea bine scursa de apa, ouale batute, ceapa si usturoiul, tocate fin, mararul taiat marunt.
  4. Condimentati amestecul.
  5. Daca este prea moale, puteti adauga putin pesmet.
  6. Formati chiftelutele cu mainile umezite si frigeti-le pe gratar.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes