Chiftelute lovistene

Ingrediente: 

  • 500 g carne tocata amestec (vita si porc)
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 oua
  • 2 cartofi
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ulei pentru prajit.
Mod Preparare: 
  1. Amesteci carnea tocata cu ceapa tocata, adaugi galbenusurile, cartofii fierti si pasati si usturoiul pisat.
  2. Amesteci bine, adaugi sare si piper dupa gust, dupa care pui albusurile batute spuma si verdeata.
  3. Formezi chiftelute de marimea unei nuci, le dai prin faina si le prajesti in ulei incins.
  4. Sunt foarte bune atat calde, cat si reci.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes