Clatite de cartofi cu ciuperci si kaizer

Iti trebuie:

  • 6 cartofi
  • 250 g kaizer
  • 6 ciuperci
  • 3 oua
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • 70 g cascaval
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli bine si ii dai pe razatoarea mica.
  2. Scurgi bine cartofii de zeama lasata.
  3. Peste cartofii razuiti adaugi ouale batute, cascaval ras si praf de sare.
  4. Amesteca totul cu lapte si faina.
  5. Incingi o tigaie, o ungi cu putin ulei si pune cate o lingura cu amestec de cartofi, intinzandu-l cu dosul lingurii pentru a obtine o miniclatita.
  6. O lasi doua minute, o intorci si pe partea cealalta si o scoti pe o farfurie.
  7. Tai kaizerul in bucati foarte mici.
  8. Cureti ciupercile si le tai in cubulete.
  9. Incingi doua linguri cu ulei si calesti ceapa, iar cand a devenit sticloasa, pui kaizerul, il lasi sa se rumeneasca, apoi adaugi ciupercile.
  10. Calesti totul pana ce zeama scade complet.
  11. Sarezi si piperezi.
  12. Servesti clatitele asezonate cu kaizer, ciuperci si marar tocat.
  13. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes