Rosii umplute cu orez si branza

Iti trebuie:

  • 6 rosii mari
  • 400 ml supa de legume
  • 4 linguri mascarpone
  • 150 g orez
  • 125 g parmezan ras
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura untura de porc
  • 40 g seminte de pin prajiti
  • 1 catel de usturoi
  • 60 ml vin alb
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rosiile, le tai un capacel si scobesti miezul cu ajutorul unei lingurite mici.
  2. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa si il lasi la scurs.
  3. Cureti ceapa si usturoiul, le toci marunt si le pui la calit in unt incins si grasimea de porc.
  4. Dupa ce usturoiul si ceapa s-au inmuiat putin, adaugi orezul, supa de legume si vinul si lasi pe foc pana cand orezul este gata.
  5. Peste amestecul de orez pe care l-ai lasat sa se racoreasca putin, adaugi cele doua feluri de branza si amesteci bine.
  6. Umpli rosiile cu acest amestec, patrunjel verde tocat marunt si le asezi intr-un vas de yena uns cu unt si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes