Rulouri de dovlecei umplute cu branzeturi

Iti trebuie:

  • 3 dovlecei
  • 4 fire de ceapa verde
  • 300 g branza de vaci
  • 125 g parmezan
  • 250 g felii de sunca
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli dovleceii, ii cureti partial de coaja, ii tai pe lungime in felii subtiri, condimentezi cu sare si piper si le pui la prajit intr-o tigaie grill unsa cu putin ulei de masline.
  2. Speli bine ceapa verde, o toci marunt si o amesteci bine cu branza de vaci si parmezanul, condimentezi cu sare si piper.
  3. Tai feliile de sunca pe lung, aproximativ cat latimea feliei de dovlecel.
  4. Asezi feliile de dovlecel, apoi cele de sunca, adaugi branza si rulezi cat se poate de strans, apoi dai la frigider pana in momentul servirii.
  5. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes