Saleuri cu cascaval

Iti trebuie:

  •   125 g margarina
  •   1 ou  
  •   2 linguri smantana  
  •   drojdie cat o cireasa  
  •   sare
  •   faina (aprox. 300 g)
  •   100 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Dizolvi drojdia in putina apa calduta. Dai 100 g margarina pe razatoarea mare, apoi o mixezi cu smantana, drojdia si oul batut cu putina sare. incorporezi treptat faina cat cuprinde, pentru un aluat potrivit de tare, pe care il framanti bine.
  2. Aprinzi focul la cuptor. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul in strat de 5 mm.
  3. Cu ruleta trecuta de fiecare data prin faina, tai fasii cu latimea de 2 cm si lungimea dorita (10-25 cm).
  4. Razi fin cascaval deasupra fasiilor de aluat si le asezi in tava mare a aragazului, in prealabil unsa cu margarina ramasa.
  5. Coci saleurile timp de 15 minute, la foc mijlociu, apoi le scoti pe un platou.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes