Budinca condimentata cu pastrama

Iti trebuie:

  • 8 oua
  • 40 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 300 ml lapte
  • 200 g gris
  • 5 catei de usturoi
  • 400 g pastrama afumata
  • 6 chifle
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit ienibahar
  • 2 lingurite maghiran
  • 1 varf cutit nusoara
  • 1 lingura patrunjel verde
  • pesmet
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas, desfaci drojdia cu 2-3 linguri de lapte, adaugi si putin zahar si le lasi sa creasca.
  2. Tai painea in cubulete si o pui la inmuiat in lapte.
  3. Dupa aceea, storci bine painea.
  4. Adaugi peste paine pastrama taiata cubulete, grisul, maiaua pregatita mai sus si usturoiul pisat.
  5. Condimentezi cu sare, dupa gust, cu piper, ienibahar, maghiran, nucsoara si patrunjel.
  6. Adaugi ouale batute si amesteci usor.
  7. Pui compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent mai mare pe care l-ai uns si l-ai tapetat cu pesmet.
  8. Lasi aluatul sa creasca in forma aproximativ 20 de minute, dupa care o introduci la cuptor pentru 45 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes