skip to main |
skip to sidebar
Budinca cu branza si fulgi de porumb
Iti trebuie:
- 600 g branza dulce
- 100 g telemea
- 3 oua
- 200 g zahar
- 100 g stafide
- 500 ml lapte
- 180 g fulgi de porumb
- 1 lingura faina, amidon de porumb sau praf pentru budinca de vanilie
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 1 praf de sare
- 2 linguri unt si 1 lingurita faina pentru uns tava
- 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
Pregatesti asa:
- Bati albusurile spuma impreuna cu sarea, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana cand cristalele se topesc.
- Mixezi branza dulce impreuna cu telemeaua rasa, galbenusurile, faina, coaja de lamaie si stafidele.
- Torni incet laptele si mixezi in continuare, apoi incorporezi fulgii de porumb si spuma de albusuri, amestecand usor, de jos in sus.
- Ungi si tapetezi un vas termorezistent.
- Torni compozitia si o coci 50-60 de minute, la foc mediu, in cuptorul preincalzit.
- Dupa ce se mai racoreste, o presari cu zaharul pudra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu