Iti trebuie:
- 400 g branza de vaci
- 1 lingura unt
- 200 g sunca
- 100 g cascaval
- 5 oua
- 3 linguri faina
- verdeata tocata marunt
- sare
- piper
- Se scurge bine branza de vaci si se amesteca cu galbenusurile, untul frecat si faina.
- Se adauga sare si piper dupa gust.
- La urma se adauga albusurile batute spuma tare.
- Se amesteca usor de jos in sus.
- In aceasta compozitie se adauga sunca taiata cubulete, verdeata tocata marunt si o parte din cascaval.
- Se unge cu unt o forma termorezistenta.
- Se umple forma cu amestecul format si se da la cuptor pentru circa 30-40 de minute.
- Inainte cu 10 minute de a fi gata budinca, se scoate afara din cuptor si se adauga deasupra restul de cascaval ras.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu