Budinca cu legume

Iti trebuie:

  • 200 g orez
  • 1 l supa de carne
  • o vanata medie
  • 2 ardei grasi
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • o lingurita sare.
Pregatesti asa:
  1. Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.
  2. Orezul se masine in rasnita.
  3. Intr-un vas incapator, se pune supa la fiert, impreuna cu pulberea de orez, amestecand ca sa nu se formeze cocoloase.
  4. Se lasa pana se ingroasa si capata consistenta unei paste, apoi se lasa la racit, acoperita, ca sa nu prinda crusta.
  5. Peste pasta de orez racita, se adauga ouale batute inainte si un sfert din cantitatea de unt topit.
  6. Se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, incorporand treptat, cubuletele de legume.
  7. Se unge cu alt sfert din cantitatea de unt o forma termorezistenta.
  8. Se intinde in vas, in strat uniform, compozitia preparata si se pune la fiert, pe baie de abur, pentru aproximativ 20 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes