Iti trebuie:
- 400 g macaroane
- 3 oua
- 5 linguri branza de oaie
- 2 linguri cascaval
- 1 pahar smantana
- 2 linguri unt
- 2 linguri pesmet
- sare
- Intr-o oala se pune la fiert apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei.
- Cand apa incepe sa fiarba se adauga macaroanele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Dupa ce au fiert, se strecoara si se trec sub un jet de apa rece.
- Separat, se amesteca untul cu smantana, branza, cascavalul, ouale batute si putina sare ( daca mai e nevoie ).
- Compozitia se amesteca cu macaroanele.
- Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
- Deasupra se pun cateva bucatele de unt si se presara cu pesmet.
- Forma se introduce in cuptorul incins si se coace circa 40 de minute, pana ce budinca se rumeneste deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu