Budinca cu macaroane si telemea

Iti trebuie:

  • 400 g macaroane
  • 3 oua
  • 5 linguri branza de oaie
  • 2 linguri cascaval
  • 1 pahar smantana
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala se pune la fiert apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba se adauga macaroanele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, se strecoara si se trec sub un jet de apa rece.
  4. Separat, se amesteca untul cu smantana, branza, cascavalul, ouale batute si putina sare ( daca mai e nevoie ).
  5. Compozitia se amesteca cu macaroanele.
  6. Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
  7. Deasupra se pun cateva bucatele de unt si se presara cu pesmet.
  8. Forma se introduce in cuptorul incins si se coace circa 40 de minute, pana ce budinca se rumeneste deasupra.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes