Budinca cu morcovi si branza de vaci

Iti trebuie:

  • 6 morcovi
  • 4 oua
  • 200 g branza de vaci
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se curata morcovii de coaja, se spala bine si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand sunt aproape fierti ii scoti din apa si ii pui la scurs.
  3. Ii tai in rondele subtiri.
  4. Ouale se bat ca pentru omleta, se adauga branza de vaci si apoi morcovii bine scursi de zeama in care au fiert.
  5. Se unge o forma de chec cu unt si se toarna amestecul de morcovi.
  6. Se coace la cuptor, la bain-marie pentru 45 de minute.
  7. Se lasa sa se racoreasca inainte de a-l taia in portii.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes