Iti trebuie:
- 500 g paste (o punga)
- 500 g branza dulce
- 200 g smantana natura
- 3 oua
- 250 zahar (o cana)
- 100 g stafide
- coaja unei lamai
- 2 lingurite esenta de vanilie si rom
Pregatesti asa:
- Punem apa la fiert cu un praf de sare si adaugam pastele in momentul in care apa a inceput sa clocoteasca, apoi dam focul mai mic si fierbem pastele pentru cinci minute.
- Branza, ouale, smantana, stafidele, esentele, zaharul si coaja de lamaie se amesteca intr-un castron, dupa care le lasam sa stea cateva minute.
- Scurgem bine pastele de apa si le amestecam cu compozitia obtinuta. Ungem cu unt un vas de jena si turnam compozitia.
- Preincalzim cateva minute cuptorul si tinem budinca de paste la cuptor 40 minute, la foc potrivit.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu