Budinca cu piept de pui

Iti trebuie:

  • 800 g piept de pui
  • o varza de marime potrivita
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 3 felii miez de paine
  • 2 linguri verdeata tocata marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Carnea, bine fiarta, se toaca prin masina, impreuna cu varza taiata bucati si cu ceapa.
  2. Se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in lapte (sau apa) si bine stors, ouale batute, verdeata, sare si piper dupa gust.
  3. Amestecul se omogenizeaza bine.
  4. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se coace in cuptorul incins in prealabil, pana se rumeneste bine.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes