Budinca cu pui si pastarnac

Iti trebuie:

  • 500 g piept de pui
  • 500 g pastarnac
  • 3 linguri pesmet
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • 1 varf lingurita praf de copt
  • 1 legatura marar
Pregatesti asa:
  1. Cureti pastarnacul, il speli bine si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Speli bine pieptul de pui, il cureti de eventuale pielite si il pui si pe acesta la fiert impreuna cu pastarnacul.
  3. Spumezi ori de care ori este nevoie.
  4. Fierbeti pieptul de pui si pastarnacul la foc mic 30 de minute.
  5. Scoateti pieptul de pui, lasati-l putin sa se raceasca, apoi taiati-l in cubulete.
  6. Pastarnacul scurgeti-l de apa in care a fiert, tocati-l cubulete si cu ajutorul unui blender, faceti-l piure.
  7. Puneti in piureul de pastarnac cubuletele de piept de pui, adaugati praful de copt, mararul tocat marunt, 2 linguri de pesmet, galbenusurile separate de albus si potriviti de sare si piper.
  8. Omogenizati bine compozitia, apoi adaugati albusurile batute spuma si amestecati prin rasturnare.
  9. Puneti compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent si coaceti sufleul in cuptorul incins circa 45 de minute, la foc potrivit.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes