Budinca cu salata verde si cascaval

Iti trebuie:

  • 600 g salata verde
  • 5 oua
  • 175 g cascaval
  • 70 g unt
  • cateva linguri vin alb
  • 1 paharel smantana
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pesmet
Pregatesti asa:
  1. Salata, taiata in fisii late, se opareste, se scurge, apoi se stropeste cu vin; se adauga cascavalul ras, sare, piper, galbenusurile, pe rand, apoi albusurile batute spuma tare.
  2. Se amesteca usor si se toarna intr-un vas de yena uns cu unt si presarat cu pesmet.
  3. Se introduce in cuptor sa se coaca, circa 30 minute.
  4. Dupa ce s-a copt se toarna deasupra smantana.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes