Iti trebuie:
- 500 g carne tocata
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 linguri bulion
- 150 g malai
- 200 ml apa
- 200 ml lapte
- 100 g smantana
- 3 linguri pesmet
- busuioc
- sare
- piper
- ulei
- 3 oua.
- Tai ceapa marunt, dai morcovul pe razatoare si le calesti in putin ulei.
- Adaugi carnea tocata si le lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.
- Adaugi apoi bulionul, condimentezi cu sare, busuioc si piper si lasi sa se raceasca.
- Pui un ou si amesteci bine.
- Prepari o mamaliga mai moale din malai, apa, lapte si un praf de sare.
- O lasi sa se raceasca putin, apoi o amesteci cu smantana, doua galbenusuri si doua albusuri batute spuma.
- Intinzi intr-un vas uns cu ulei compozitia de carne, apoi mamaliga, presari pesmetul deasupra si dai totul la cuptor pentru 40 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu