Iti trebuie:
- 700 g cartofi
- 1 piept mare de pui
- 3 oua
- 350 g smantana
- 2 linguri pesmet
- 1 lingura cu unt
- 1 crenguta de cimbru
- sare
- piper
- Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare.
- Dupa ce au fiert, curata-i de coaja si taie-i in felii potrivit de groase.
- Separat, bate intr-un castron ouale cu smantana si un praf de sare.
- Taie pieptul de pui in patru bucati mari si condimenteaza-l cu sare si piper.
- Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza-l cu pesmet.
- Asaza feliile de cartof si bucatile de piept de pui.
- Toarna deasupra amestecul de oua si pune putin cimbru.
- Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.
- Indeparteaza folia si lasa la cuptor pana se patrunde bine si carnea.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu