Budinca de cartofi si carne tocata

Iti trebuie:

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 500 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 400-500 ml supa instant
  • 250 g smantana
  • 100 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Speli si fierbi cartofii in coaja circa 25 de minute.
  2. Cureti ceapa si o tai marunt.
  3. Incingi uleiul, rumenesti carnea tocata si ceapa, apoi condimentezi cu sare, piper si boia dulce.
  4. Separat topesti untul, adaugi faina si o rumenesti.
  5. Adaugi smantana si apoi treptat supa instant.
  6. Topesti cascavalul in acest amestec si condimentezi cu sare si piper.
  7. Scurgi cartofii, ii racesti si ii cureti de coaja.
  8. Daca sunt mici, ii tai in doua, iar daca sunt mai mari ii poti taia in patru.
  9. Asezi cartofii, carnea tocata si sosul intr-un vas, amesteci si bagi vasul in cuptorul incins, pentru circa 30 de minute.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes