Budinca de cascaval cu lapte

Iti trebuie:

  • 500 ml lapte
  • 100 g faina
  • un praf nucsoara
  • un praf de sare
  • 80 g unt
  • 175 g cascaval ras
  • 5 oua
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie topesti untul si adaugi faina in ploaie amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
  2. Dupa aceea se adauga laptele caldut, continuand sa amestecati bine.
  3. Se mai lasa sosul 2-3 minute pe foc dupa care se lasa sa se racoreasca.
  4. Se bat spuma albusurile oualelor cu un praf de sare.
  5. Peste sosul pregatit anterior se adauga galbenusurile batute bine si se amesteca cu ajutorul unei linguri de lemn.
  6. Se adauga cascavalul ras si nucsoara.
  7. La sfarsit se adauga spuma de albusuri si cu ajutorul lingurei de lemn se amesteca de jos in sus.
  8. Se toarna amestecul intr-o forma tapetata si se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes