Budinca de conopida cu usturoi

Iti trebuie:

  • 1 kg conopida
  • 200 g telemea de oaie
  • 3 oua
  • 125 ml smantana
  • sare
  • piper
  • unt
  • 4 catei de usturoi
  • pesmet
Pregatesti asa:
  1. Rupi buchetelele de conopida, le speli bine si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare pentru circa 20 de minute.
  2. Dupa ce au fiert, le lasi la scurs.
  3. Ungi cu unt un vas de yena, il tapetezi cu faina, asezi buchetelele de conopida scurse bine de apa si condimentezi cu sare si piper.
  4. Bati ouale cu un praf de sare, adaugi smantana, branza rasa si amesteci in continuare.
  5. Adaugi in amestecul de smantana si usturoiul pisat si torni totul peste conopida.
  6. Dai la cuptor pana cand se rumeneste frumos.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes