skip to main |
skip to sidebar
Budinca de fasole verde cu carnati
Iti trebuie:
- 1/2 kg fasole verde
- 2 cepe
- 2-3 carnati afumati
- 50 ml lapte
- 3 oua
- 1 lingura faina
- ulei
- 1 felie cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare.
Pregatesti asa:
- Cureti fasolea, o speli si o pui la fiert in apa cu sare.
- Separat cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in ulei incins.
- Tai felii si carnatii, ii adaugi peste ceapa aurita si le mai lasi cateva minute pe foc.
- Cand fasolea este fiarta o strecori bine, o amesteci cu ceapa si carnatii si le pui pe toate intr-un vas care iti incape in cuptor.
- Amesteci apoi galbenusurile cu laptele, faina, verdeata taiata marunt si la urma pui albusurile batute spuma.
- Torni compozitia peste fasole, razi cascavalul deasupra si dai budinca la cuptor pentru 30 minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu