Budinca de fidea cu carnati

Iti trebuie:

  • 200 g fidea
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 2 linguri unt
  • 3 carnati afumati
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval.
Pregatesti asa:
  1. Pui fideaua la fiert in apa cu sare si cand e gata, o strecori, apoi o amesteci cu smantana si oul.
  2. Potrivesti gustul de sare si piper si pui jumatate din compozitie intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina.
  3. Tai carnatii bucati mai mari si-i asezi peste compozitia din vas, apoi adaugi fideaua cu smantana ramasa.
  4. Presari cascavalul ramas si dai vasul la cuptor pentru 25 de minute.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes