skip to main |
skip to sidebar
Budinca de macaroane cu branza si stafide
Iti trebuie:
- 500 g macaroane
- macaroane
- 600 g branza dulce de vaci
- 120 g stafide
- 200 g nuci macinate
- 2 linguri zahar
- 2 linguri unt
- sare
Pregatesti asa:
- Fierbeti macaroanele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Scurgeti-le de apa si clatiti-le bine cu apa rece.
- Ungeti cu unt o tava de chec, asezati in tava un strat de macaroane.
- Peste acesta puneti un strat de branza in care ati amestecat stafidele.
- Puneti un alt strat de macaroane si apoi un strat de nuci macinate amestecate cu zahar sau miere.
- Repetati operatiunile pana ce se termina ingredientele.
- Puneti tava la cuptor, pentru 10 minute, inainte de a servi preparatul.
- Puteti sa serviti rece sau cald.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu