skip to main |
skip to sidebar
Budinca de paine cu stafide
Iti trebuie:
- 400 g paine toast
- 5 oua
- 1 l lapte
- 3 linguri de unt
- 7 linguri zahar
- esenta de vanilie
- 2 plicuri zahar vanilat
- 100 g stafide
Pregatesti asa:
- Pui laptele la incalzit.
- Bati ouale cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste in totalitate.
- Topesti untul pe foc.
- Adaugi untul topit, laptele caldut, esenta de vanilie si zaharul vanilat.
- Taie feliile de paine pe diagonala si inmoaie fiecare triunghi in amestecul lichid.
- Asezi triunghiurile, rand pe rand, in straturi intr-un vas termorezistent, pe care l-ai uns cu putin unt.
- Presari stafidele, torni restul de lapte si dai la cuptor 15-20 de minute, pana ce se rumeneste painea.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu