Budinca de paine cu stafide

Iti trebuie:

  • 400 g paine toast
  • 5 oua
  • 1 l lapte
  • 3 linguri de unt
  • 7 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
Pregatesti asa:
  1. Pui laptele la incalzit.
  2. Bati ouale cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste in totalitate.
  3. Topesti untul pe foc.
  4. Adaugi untul topit, laptele caldut, esenta de vanilie si zaharul vanilat.
  5. Taie feliile de paine pe diagonala si inmoaie fiecare triunghi in amestecul lichid.
  6. Asezi triunghiurile, rand pe rand, in straturi intr-un vas termorezistent, pe care l-ai uns cu putin unt.
  7. Presari stafidele, torni restul de lapte si dai la cuptor 15-20 de minute, pana ce se rumeneste painea.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes